SEO – søgemaskine
optimering

N

Få større synlighed på Google
Overhal dine konkurrenter med SEO

N

Få relevante besøg
Nå dine kunder på det rette tidspunkt med SEO

N

Personlig specialist
Kontinuerlig kontakt med din personlige specialist

Forøg din digitale tilstedeværelse

Vises du på Googles søgeresultater? Hvis du ikke vises eksisterer du ikke. Når du har en virksomhed bør du fokusere på søgemaskineoptimering for ikke at miste potentielle kunder. Søgemaskineoptimering eller Search Engine Optimization, som det hedder på engelsk, handler om at optimere en hjemmeside for at maksimere synligheden, hvilket er en vigtig byggesten i markedsføringen af en virksomhed.

Vi hos Mack Media har stor erfaring og bred ekspertise inden for søgemaskineoptimering. Med relevante søgeord kan i blive set af kunder, der søger efter dine tjenester på Google. Kunderne bliver ført til din hjemmeside, hvor de finder oplysninger de søger. En klar og tydelig landingsside, der er tilpasset søgeord, øger konverteringsraten og øger chancen for flere kunder.

 

Søgemaskineoptimering i teorien

I teorien handler søgemaskineoptimering om, at Google kan læse og indeksere tekster, der findes  på din hjemmeside. For at dette skal være muligt skal indholdet være SEO-tilpasset. Det vil sige at teksten er søgemaskineoptimeret og kan læses af Google. Forudsætningen for at din hjemmeside rangeres højere og er synlig på Google, er at teksten optimeres i henhold til Googles retningslinjer og regler. Googles robotter læser med jævnlige mellemrum din hjemmeside hvorfra denne bliver synlig i søgeresultaterne. Din rangering afgøres af Google ud fra hjemmesidens relevans og læsbarhed.

Lad vores professionelle team hjælpe dig med søgemaskineoptimering af din hjemmeside.

 

Specialister i søgemaskineoptimering

SEO er et område vi arbejder med dagligt og vi anbefaler at alle virksomheder inddrager søgemaskineoptimering i deres markedsføringsstrategie. Vi arbejder på at sikre, at din virksomhed rangerer så højt som muligt i Googles søgeresultater. Vi sammenligner altid med konkurrenter og finder de mest relevante søgeord hos jer ud fra konkurrenter og branche.

Ved konstant at søge ny viden, holder vi i teamet os opdateret inden for nye regler og tiltag for søgemaskineoptimering. 

Når du lader os sørge for søgemaskineoptimering udføres arbejdet altid i overensstemmelse med dig for at opnå de bedste resultater

Hvorfor skal du vælge søgemaskineoptimering hos os?

 

Personlige specialister

Vi hos Mack Media værner om en tæt kundekontakt. Du får tildelt en personlig specialist som opretter, vedligeholder. optimerer og rapporter dine resultater fra SEO. Vi mener at tæt kundekontakt forbedrer arbejdet med SEO og vi sørger for at finde en specialist, der foretager alle processerne. Med en tæt relation og høj grad af tilgængelighed kan du altid forvente at dine spørgsmål, tanker og ideer når til den rigtige person.

 

Resultater

Vi giver dig den rette hjælp til at rangere så højt, som muligt på Googles søgeresultater på en god og effektiv måde. Baseret på de tjenester og produkter din virksomhed tilbyder, kan vi tilpasse dine søgeord for at gøre SEO teksterne så relevante som muligt. På den måde når du de rette kunder på det rette tidspunkt. Når du investerer i SEO, sparer du også penge. Kliks bidrager til bedre synlighed på Google og relevante besøg på hjemmesiden, hvilket giver dig bedre placeringer og synlighed end dine nærmeste konkurrenter. Med den rette udformning af SEO-tekster vil du hurtigt kunne se resultater på din investering

Vores proces ved søgemaskineoptimering

Opstart

Ved et opstartsmøde om søgemaskineoptimering får vi kendskab til dig og din virksomhed. Vi tager en gennemgang af dine spørgsmål, tanker, visioner og mål. Baseret på dine tjenester og produkter finder du og din tilknyttede specialist frem til relevante søgeord med høj søgevolumen for at få det bedst mulige resultat. Specialisten udfører derefter en søgeordsanalyse og en konkurrentanalyse. På denne måde kan vi opsætte et mål for søgemaskineoptimeringen.

 

Optimering

Opfølgning af arbejdet er en stor del af søgemaskineoptimeringen. Det er vigtigt at vi optimerer teksterne, følger op og holder os opdaterede på Googles ændringer. Dette gøres ved at holde styr på resultaterne, som søgemaskineoptimeringen genererer samt placeringen på Googles søgeresultater. Vi optimerer SEO-teksterne med jævne mellemrum for at følge de hurtige ændringer. Resultatet vi stræber efter, er primært at drive relevant trafik til din hjemmeside.

 

Rapportering og opfølgning

Vi booker løbende møder med dig, hvor vi gennemgår og rapporterer resultaterne. Vi ser blandt andet på hvilken placering søgeordenes landingssider rangerer, hvilke søgeord der skal forbedres og hvad der kan gøres derefter for at opretholde en høj rangering. For os er det vigtigt, at du som kunde er opdateret og at du er på rette spor i forhold til at nå de opstillede mål i forbindelse med SEO. Vores specialister sætter tid af til spørgsmål, synspunkter og diskussioner, så i sammen kan nå fælles beslutninger. Vi værdsætter tæt kundekontakt og hele processen sker med din personlige specialist, der foretager optimeringen af dine landingssider.

Nogle af vores kunder