SEO – søgemaskine
optimering

SEO bureau

SEO – Søgemaskineoptimering 

Søgemaskineoptimering handler om at optimer din hjemmeside så du kan opnå høje placeringer på Google. For at få din hjemmeside højt rangeret på Google, skal alt fra tekster til billeder være optimeret på en speciel måde, efter Googles egne regler. Googles søgemaskine kan i store træk kun læse tekst dvs. uanset hvor flotte billeder du har på din hjemmeside, kan Google ikke se hvad der er på billedet, før du fortæller dem det ved hjælp af et “Image alt tags”. Dette er kun 1 ud af de 200 faktorer som Googles Algoritme ligger vægt på. Google lever af at kunne vises deres brugere et relevant søgeresultat, så indholdet på din egen side er helt afgørende, hvilket vi er specialister i at hjælpe med. 

Mack Media har stor ekspertise med SEO 

SEO er noget, vores specialister arbejder med dagligt og er noget vi stærkt anbefaler til alle vores kunder. SEO er nemlig noget som forstærker din markedsposition og det er noget som kan ses på bundlinjen. Sammen finder vi de søgeord, som har stort potentiale samt stor søgevolumen på Google. Vi skriver derefter en SEO tilpasset tekst baseret på de søgeord, vi sammen har valgt. Så din hjemmeside har mulighed for at ranke højt og få mange relevante besøgende. Sammen vil vi hjælpe og guide dig gennem processen. 

Kontakt os og få mere information om SEO – søgemaskineoptimering. 

Har du spørgsmål? Kontakt os nu

 

GRÆNSELØST SAMARBEJDE/GRÄNSLÖST SAMARBETE

Vi er ikke bare et bureau som har kontorer i flere lande. Vi er et bureau som arbejder lokalt såvel som internationalt med personlig kontakt til vores kunder. Et grænseløst samarbejde.