Analyse og sporing

Hvis det ikke er muligt at måle, kan det ikke bruges til noget
N

Målbare resultater
Opdag hurtigt hvor stort et afkast dine investeringer giver

N

Google Partners
Certificerede Google Partners indenfor søge- & displayannoncering

N

Personlig specialist
Kontinuerlig kontakt med din personlige specialist

Analyse & sporing af din hjemmeside

For at identificere hvem der besøger din hjemmeside eller resultatet af, hvad en annonce har givet, skal dette analyseres. Det er yderst vigtigt at analysere og spore dine annoncer og din hjemmeside for løbende forbedringer.

Dette gøres primært for at få markedsføringen til at give mening og ikke mindst være rentabel, samt at nå ud til andre målgrupper, der ikke tidligere har været tilgængelige. Analyse og sporing af din hjemmeside kan også give et mere klart billede af hvilken målgruppe der besøger din hjemmeside. Vi skræddersyr vores annoncer efter hvad der mest er efterspurgt på din hjemmeside. 

Vi håndterer al analyse & sporing

En analyse er til for at hjælpe og forbedre markedsføringen for derefter at kunne bygge videre på annoncen. Vi stræber altid efter, at mål opnås og ved hjælp af analyse kommer vi tættere på de opstillede mål. Ved at foretage sporing af din hjemmeside kan vi analysere besøgende og hvordan deres adfærd ser ud.

Kontakt os for mere information om analyse og sporing.

 

GRÆNSELØST SAMARBEJDE/GRÄNSLÖST SAMARBETE

Vi er ikke bare et bureau som har kontorer i flere lande. Vi er et bureau som arbejder lokalt såvel som internationalt med personlig kontakt til vores kunder. Et grænseløst samarbejde.

 

Nogle af vores kunder