Google Ads

N

Certificerede partners
Specialister indenfor Google annoncering

N

Google Partner
Uddannede og erfarne specialister i forskellige brancher

N

Personlig specialist
Kontinuerlig kontakt med din personlige specialist

Google annoncering – Nå ud til flere kunder

Ved hjælp af Google annoncering er det nemt at nå ud til kunder, oms har interesse i dine ydelser og din virksomhed. Med Google annoncering, kan du nå ud til flere millioner mennesker hver dag, da Google er den største og mest anvendte søgemaskine på nettet.

Mere end 80% foretager en søgning på Google inden de gennemfører et køb. Derfor er det vigtigt at din virksomhed findes øverst i forbindelse med Google annoncering.Takket være relevante søgeord og målgrupper er det muligt at være synlig for kunder, som søger på Google efter dine ydelser samt give dem den relevante information om din ydelse eller dit produkt. Værktøjet vi bruger når vi arbejder med Google-annoncering, er Google-annoncer. Via Google-annoncer, kan vi administrere videoannoncering, displayannoncering, remarketingannoncering & søgeannoncering. 

Uanset om du vil nå kunder lokalt eller globalt, er annoncering på Google den rigtige kanal at anvende. Vi gør det muligt for dig at nå din målgruppe i nabolaget, byen, kommunen, landet eller hele verden. Google annoncering er en omkostningseffektiv måde at annoncere på, da du kun betaler, når en potentiel kunde klikker på dine annoncer.

For at give dig en forståelse for hvad Google annoncering kan gøre for din virksomhed kommer vi med et eksempel:

Forestil dig at “mobiltelefon” er et relevant søgeord for din virksomhed. Efter en søgeordsanalyse kan vi konstatere at der er ca. 27.100 søgninger på “mobiltelefon” om måneden. 10% klikker sig ind på din hjemmeside, hvilket betyder at ca. 2700 kunder har besøgt dig og vist interesse for din virksomhed eller det du kan tilbyde. Af de 2700, der har vist interesse, vil 5 % være dine slutkunder. Det betyder 135 nye kunder om måneden. Altså 135 kunder der ville have valgt en anden udbyder, end dig, hvis ikke du var synlig med Google annoncering.

Dette gøres primært for at få markedsføringen til at give mening og ikke mindst være rentabel, samt at nå ud til andre målgrupper, der ikke tidligere har været tilgængelige. Analyse og sporing af din hjemmeside kan også give et mere klart billede af hvilken målgruppe der besøger din hjemmeside. Vi skræddersyr vores annoncer efter hvad der mest er efterspurgt på din hjemmeside. 

Vi håndterer al analyse & sporing

En analyse er til for at hjælpe og forbedre markedsføringen for derefter at kunne bygge videre på annoncen. Vi stræber altid efter, at mål opnås og ved hjælp af analyse kommer vi tættere på de opstillede mål. Ved at foretage sporing af din hjemmeside kan vi analysere besøgende og hvordan deres adfærd ser ud.

Kontakt os for mere information om analyse og sporing.

Certificerede partnere indenfor Google annoncering

For at det skal være rentabelt at investere i Google annoncering, er den korrekte opsætning af konto og annoncer altafgørende. Vores marketingteam holder et skarpt øje med Google annoncering. Vi er certificeret Google Partner med uddannede Google specialister, som har erfaring i forskellige brancher på hele markedet. Vores team arbejder konstant på at overgå vores kunders forventninger og mål. Med vores store erfaring, vejleder og rådgiver vores specialister dig om hvordan du får mest muligt ud af Google annoncering med de rette investeringer. For at søgningerne er mere kvalitetssikrede, er søgemaskineoptimering ofte et godt supplement til Google annoncering.

 

Kreativt team indenfor Google annoncering

Hos Mack Media har vi et engageret og kreativt team. Et samarbejde mellem marketings- og designteamet, giver mulighed for at tilbyde det bedst mulige til vores kunder. Sideløbende med at kreativiteten hos designteamet flyder, sørger marketingsteamet for at annoncerne er fuldt ud optimeret og kører. Vi genererer ikke kun trafik til hjemmesiden via tekstannoncer skræddersyet til specifikke søgeord, men også billedannoncer til display- og remarketing-annoncering. Vi producerer både billedannoncer i bevægelse samt billedannoncer uden bevægelse med kreative og unikke designs, som skiller jer ud fra konkurrenterne.

 Med løbende træning holder vi os opdateret med de nyeste funktioner, regler og ændringer.

 

Hvorfor skal du vælge Google annoncering med os?

Personlige specialister

Hos Mack Media prioriterer vi i høj grad tæt kundekontakt. Du får en personlig specialist, som opretter din konto og annoncer, optimerer og rapporterer din Google annoncering for et effektivt resultat. Da vi mener at tæt kundekontakt forbedrer arbejdet, får du altid en personlig specialist, som arbejde med din annoncering hele vejen. Med en tæt relation og høj tilgængelighed kan du altid mærke, at dine spørgsmål, tanker og idéer når frem til den rette person.

Resultat

Vi giver dig den rette hjælp til at nå din målgrupper på en effektiv måde. Ud fra de services og produkter, som din virksomhed tilbyder, kan vi niche dine søgeord, så kunderne finder din virksomhed. Når du investerer i klik, sparer du også penge. Klikkene bidrager til bedre synlighed og relevante besøg på hjemmesiden, hvilket igen giver dig bedre synlighed end konkurrenterne. Struktur i kampagner og annoncer øger kendskabet til dit brand, hvilket tager dit salg til nye højder.

 

Kontakt os for Google annoncering

Vil du vide mere om Google annoncering eller vil du modtage et tilbud? Kontakt os i dag, så sørger vi for at du får de oplysninger du har brug for.

Vores processer i forbindelse med Google Annoncering

Opstart

Ved start gennemgår du og en specialist dine ønsker og forventninger. På baggrund af anbefalinger fra din personlige specialist, træffer i en fælles beslutning om grundlaget for, at Google annoncering fungerer. Hvis du for eksempel har ønsker til søgeord, inkluderer vi dem når vi laver vores søgeordsanalyse. Vi tilføjer vores idéer og udvælger derefter de mest relevante søgeord med størst søgevolumen, til netop din virksomhed. Derefter begynder arbejdet med at lave kampagner, som skal drive trafik til din hjemmeside og generere leads.

 

Optimering

Når annoncerne er færdige, fortsætter specialisternes arbejde. For at sikre synlighed, trafik og ROI bliver dine Google annoncer konstant optimeret. Den løbende optimering, som vi udfører, omfatter blandt andet eventuelle ændringer i kampagner, annoncer og endda i søgeordene. Dette er en vigtig del af arbejdet mod dine mål med Google annoncering.

 

Rapportering og opfølgning

Når Google annonceringen kører og begynder at generere trafik og konverteringer, udløses en rapport. Vi ønsker, at du som kunde er opdateret og følger din virksomheds rejse mod dit mål. Sammen med din personlige specialist modtager du månedligt en gennemgang af rapporten, hvor du blandt andet gennemgår resultaterne af annoncerne og anbefalingerne. For os er det vigtigt at du som kunde ved, hvad du har investeret penge i, hvorfor du skal fortsætte, hvad din investering har givet og hvad næste step skal være. Vi afsætter tid til dine spørgsmål, synspunkter og diskussioner for at nå frem til fælles beslutninger om din Google annoncering. Vi værdsætter tæt kundekontakt og alt foregår direkte med din personlige specialist, som håndterer dine annoncer.

Nogle af vores kunder