Remarketing-annoncering

N

Fang dine besøgende
Fang dine kunder som allerede har vist interesse for det du udbyder

N

Google Partners
Certificerede Google Partners indenfor Remarketing annoncering

N

Personlig specialist
Kontinuerlig kontakt med din personlige specialist

Remarketing annoncering

Remarketing-annoncering er et effektivt annonceringsspor som udelukkende vises for dine eksisterende besøgende, der tidligere har vist interesse for din virksomhed. Du vil med remarketing-annoncering kunne få dine potentielle kunder til at komme tilbage på din hjemmeside igen og få færdiggjort købet.

Med remarketing-annoncer har du mulighed for at målrette din markedsføring mod de mennesker, der har søgt efter dit firmanavn på Google eller mod dem, der allerede har besøgt din hjemmeside. Remarketingannoncer gør at dine kunder, både nuværende og potentielle kunder bliver mere bevidste omkring din virksomhed og hvad du kan tilbyde dem. Med remarketing annoncering mister du dermed ikke en masse potentielle kunder, der kunne være interesseret i at få færdiggjort købet på et senere tidspunkt.

 

Lad os stå for jeres remarketing-annoncering 

Remarketing er en effektiv måde at nå ud til de kunder, der allerede er i købsprocessen og har vist
interesse for jeres varer eller ydelser, som din virksomhed sælger. Du opnår at kunne fange kundernes opmærksomhed igen, efter de har besøgt din hjemmeside og dermed få lukket salget når de bliver mindet om din virksomhed gennem remarketing. Mange kunder havner i en overvejelsesfase, hvor de skal tænke over købet og kommer dermed fra det, samt glemmer alt om det du har at tilbyde dem – de ender dermed ikke med at vende tilbage og købe din varer eller ydelse. Dette kan remarketing hjælpe med at forebygge og fange deres opmærksomhed igen. 

Vi designer, analyserer og optimerer løbende jeres annoncer, for at finde ud af hvad der fungerer bedst for lige præcis jeres forretning. Du bliver koblet op til en af vores specialister der vil sørge for hele processen i samarbejde med dig, så vi sammen får det mest optimale ud af annonceringen.


Når vi snakker remarketing-annoncering betaler du kun pr. Klik, hvilket betyder, at du kun betaler for de potentielle kunder i modtager.
 

Kontakt os og få mere information om remarketing-annoncering. 

 

Nogle af vores kunder