Remarketing-annoncering

N

Fang dine besøgende
Fang dine kunder som allerede har vist interesse for det du udbyder

N

Google Partners
Certificerede Google Partners indenfor Remarketing annoncering

N

Personlig specialist
Kontinuerlig kontakt med din personlige specialist

Fang dine besøgende med remarketing annoncering

Google Remarketing annoncering er en fantastisk måde at fange eksisterende besøgende, som tidligere har vist interesse for din virksomhed.

Gennem Google Remarketing annoncering kan du målrette din markedsføring til de personer, der har søgt på dit firmanavn på Google eller til de personer, der allerede har besøgt din hjemmeside. Remarketing annoncering hjælper dig med at få tidligere besøgende og eksisterende kunder til at blive mere bevidste om dit brand og minde den besøgende, eller din kunde om, at du eksisterer.

Vi giver den besøgende en påmindelse med Remarketing annoncer

Google Remarketing er en effektiv måde at kommunikere med personer, der allerede befinder sig i konverteringsprocessen og har vist interesse for, hvad din virksomhed tilbyder. Konkurrencen i den digitale verden er stor og flere virksomheder tilbyder ydelser identiske med dine. For at undgå “hit and run”-markedsføring, er metoden at minde dine potentielle kunder om dine ydelser eller produkter. Her gælder det om at være så relevant, som muligt for at gøre indtryk på kunden. Denne proces hjælper vi dig med.

Opret remarketing annoncer, der kommunikerer dit budskab

Ved remarketing annoncering er det vigtigt at skabe annoncer, der kommunikerer et budskab, der gør indtryk hos modtageren. Vi opretter annoncer gennem Google Ads og følger derefter op på annoncerne. Nogle gange skal annoncerne vedligeholdes og justeres gradvist, alt efter behov. Vi analyserer hvad der fungerer bedst til din remarketing annoncering. Du betaler kun pr. klik, hvilket betyder at du kan betaler for interaktioner fra de potentielle kunder. Vi er Google Partner, der er certificeret i remarketing annoncering og sørger for, at dine kunder vender retur til dig. 

 

Hvorfor skal du vælge remarketing annoncering hos os?

Personlige specialister

Da vi prioriterer tæt kundekontakt i høj grad, får du som kunde altid en personlig specialist. Specialisten opretter konto og annoncer, sørger for at det hele fungerer, optimerer samt rapporterer resultater fra din remarketing annoncering. Specialisten følger dig gennem hele din rejse og står altid til rådighed for dig, hvis du har spørgsmål og idéer og giver anbefalinger til forbedringer. Vi tror på at vi kan forbedre samarbejdet og tilliden gennem tæt kundekontakt.

 

Resultater

For et effektivt og rentabelt resultat kan det være en god idé at være i dialog med specialister. Med den rette hjælp kan du nemmere og mere effektivt nå ud til din potentielle målgruppe, så du kan bruge større fokus på virksomheden. Vi sørger altid for, at du får den hjælp du har brug for. Vi producerer remarketing annoncer, der genererer resultater, baseret på de ydelser og produkter din virksomhed tilbyder. Remarketing annoncer sørger for, at dine potentielle kunder altid husker dig og vender retur til din hjemmeside. Dette er en effektiv måde at få flere henvendelser på. samtidig med at det er omkostningseffektivt. Med den rette hjælp, kan du hurtigt se resultaterne af din investering.

 

Kontakt os for remarketing annoncering

For mere information om remarketing annoncering, står vi til rådighed. Vi kan give dig et tilbud og et forslag til, hvad der kunne fungere bedst for dig og din virksomhed.

 

GRÆNSELØST SAMARBEJDE/GRÄNSLÖST SAMARBETE

Vi er ikke bare et bureau som har kontorer i flere lande. Vi er et bureau som arbejder lokalt såvel som internationalt med personlig kontakt til vores kunder. Et grænseløst samarbejde.

 

Nogle af vores kunder