Facebook annoncering

Facebook annoncering
til din virksomhed

Facebook-annoncering er et effektivt strategisk værktøj, som kan hjælpe din virksomhed på tre forskellige parametre.  Det første er Branding som har til målsætning at skabe kendskab til dit brand ved at fortælle dine nye kunder, hvad der gør din virksomhed unik og værdifuld. Den anden er interesse som har til målsætning at få folk til at tænke på din virksomhed og forhåbentlig søge efter mere information, og den tredje er konverteringer, som har til formål at få de kunder der finder dit produkt eller virksomhed interessant, til at kontakte dig eller købe dine produkter eller ydelser.

Facebook-annoncering kan altså hjælpe din virksomhed med at være relevant og til stede der hvor dine kunder er. Vi tager udgangspunkt i den enkelte virksomhed og skræddersyr, derfor vores ydelser og produkter, så det passer til jeres behov. Vi rådgiver og vejleder mange virksomheder hver eneste dag, så kontakt os og hør meget mere omkring Facebook-annoncering.

Sådan arbejder vi med Facebook annoncering

Vi tror på at et mål uden en plan bare er en drøm, og derfor har vi en klar proces, når vi udarbejder din plan for Facebook annoncering, så vi sikrer os at ramme den helt rigtige målgruppe til et budget, som nemt kan tjenes hjem igen. Når vi har lavet din Facebook annonceringsplan, påbegynder vi den tekniske opsætning med pixels og tracking. Når alt det praktiske og tekniske er på plads laver vi hele den kreative del, som indeholder idé og annonceproduktion i hele perioden. Løbende sidder vores specialister og overvåger, optimere og opsætter annoncer, så vi sammen kan skabe mærkbare resultater.

Du er meget velkommen til at kontakte os og få mere information om Facebook-annoncering.

Har du spørgsmål? Kontakt os nu

 

GRÆNSELØST SAMARBEJDE/GRÄNSLÖST SAMARBETE

Vi er ikke bare et bureau som har kontorer i flere lande. Vi er et bureau som arbejder lokalt såvel som internationalt med personlig kontakt til vores kunder. Et grænseløst samarbejde.