Facebook annoncering

N

Specialister
Erfarne specialister med stor kompetence

N

Annoncer omkostningseffektivt
Betal kun for klik, når du annoncerer på sociale medier

N

Personlig specialist
Løbende kontakt med din personlige specialist

Facebook annoncering til din virksomhed

Ved hjælp af Facebook -annoncering kan vi sætte mål for hver annonce. Vil du få flere konverteringer, øge kendskabet til dit brand eller invitere til et arrangement? Alt er muligt, og vi tilpasser annoncer til dine ønsker og behov.

Baseret på materiale, vi får fra dig eller producerer dig selv, laver vores kreative produktionsteam magi. Med flot design og en tiltalende tekst gør vi din virksomhed synlig for den rigtige person. Vi synes, det er vigtigt at se, at hver virksomhed er unik, og derfor skræddersyr vi Facebook -annoncen efter dine behov.

Facebook -annoncering med stor rækkevidde

Via en Facebook -annonce kan din virksomhed nå ud med nye og eksisterende oplysninger, vække nye kunders interesse og opbygge bevidsthed om dit brand. Facebook, med sine ca. 2 milliarder brugere, er en optimal annoncekanal, og der er mange grunde til at investere i Facebook -annoncering. Med den korrekte indstilling for annoncen kan vi blandt andet fortælle Facebook, hvilken målgruppe annoncen skal være synlig for, om annoncen skal være synlig i specifikke geografiske områder, hvad formålet med annoncen er og meget mere. Hvis kunden har vist interesse for nogle af dine konkurrenter, er der en chance for, at vi kan få dem til at vise interesse for din virksomhed. Mulighederne er mange, og vi hjælper dig med at få mest muligt ud af din Facebook -annoncering.

Vi er med fra start til slut

Vi hos Mack Media er altid involveret i hele processen fra start til slut. Vi giver tip om annoncer, budskaber og kommer med ideer til layout. Sammen med dig producerer vi annoncer med et budskab, der når dine forventninger. Sammen aftaler vi en strategi for annoncelayout og tidsplan, som vi derefter udfører for at få de bedste resultater fra din Facebook -annoncering. Vi går også igennem og sætter mål, som din virksomhed skal nå ved hjælp af Facebook -annoncering.

Vil du vide mere om vores processer med Facebook -annoncering?

Nogle af vores kunder