Nyhedsbrev

N

Kreative specialister
Kreative specialister, der skaber interessevækkende nyhedsbreve

N

Omkostningseffektiv markedsføring
Nå ud med dine nyhedsbreve til en lav pris

N

Personlig specialist
Kontinuerlig kontakt med din personlige specialist

Skræddersyede løsninger til nyhedsbreve

Med nyhedsbreve kan du nemt nå ud og formidle vigtig information til potentielle og eksisterende kunder. Når dine kunder tilmelder sig nyhedsbreve, er det vigtigt at holde dem opdateret, så det ikke mister interesse.

Hos Mack Media skræddersyr vi løsninger til nyhedsbreve efter jeres ønsker og laver et design tilpasset jeres virksomhed. Vores kreative designteam giver dig gerne tips og idéer til nyhedsbreve og lytter til jeres ønsker og behov. Vi kender også de juridiske aspekter i forbindelse med nyhedsbreve og kan derfor hjælpe dig med at sikre at dine nyhedsbreve følger loven.  

Tilpas nyhedsbreve efter målgruppe

Får at få succes med nyhedsbreve, er det vigtigt at kende din målgruppe for at skabe det rette indhold til din målgruppe, hvilket vækker interesse hos modtageren. Du når de rigtige kunder ved at regulere den visuelle kommunikationsmetode efter personlig interesse. Med vores nyhedsbreve, er det altid nemt at tilføje tekst og billeder, for hurtigt at kunne regulere information inden afsendelse.

Certificeret MailChimp-partner

Vi er certificerede i at skabe nyhedsbreve og i fællesskab med dig skaber vi designs efter dine ønsker. Det er vigtigt for os, at du som kunde er tilfreds og kan stå indenfor det indhold, der offentliggøres. Derfor har vi altid en løbende opfølgning og sørger for at du som kunde ved hvor vi befinder os i processen. Vi lytter til dine tanker og idéer samtidig med at vi fungerer som virkemiddel for at kunne opnå et godt slutprodukt. Sammen producerer vi et optimalt nyhedsbrev til dig og dine kunder. Vi har løsningerne der er passer til dig og hvert nyhedsbrev vil blive skræddersyet efter dine ønsker.

Kontakt os hvis vi skal hjælpe dig med nyhedsbreve

Ønsker du mere information om vores nyhedsbrevsløsninger? Kontakt os i dag.

Nogle af vores kunder