LinkdIn-annoncering

Annoncering på LinkedIn

LinkedIn er verdens største erhvervsorienteret sociale netværkssite med over 500 mio. medlemmer, hvor 2,5 millioner af dem er danske brugere, som du har mulighed for at målrette din markedsføring imod. LinkedIn er særligt oplagt til B2B og målgrupper kan tilpasse bestemte brancher, erhverv eller kontaktpersoner.

Hvorfor LinkedIn-annoncering

LinkedIn er et erhvervsorienteret socialt medie, hvor du som virksomhed har mulighed for nå ud til engageret brugere, hvad enten målsætningen er at skabe henvendelser, drive trafik til din hjemmeside eller skabe brand awareness.

En vigtig faktor i forbindelse med annoncering på LinkedIn er at en stor del af brugerne er beslutningstagere i en virksomhed, hvilket man ikke finder på de andre sociale medier man kan markedsføre sig på.

Oprettelser af LinkedIn-annoncering

Det første skridt, før vi opretter en annonce for dig, er en samtale hvor vi sammen gennemgår jeres mål, målgruppe og hvilket budskab jeres annoncer skal indeholde.

Det er vigtigt at have en struktur og en plan for, hvordan LinkedIn annoncer skal se ud, og alt dette hjælper Mack Media dig med.

Kontakt os og få mere information om LinkedIn-annoncering. 

 

Har du spørgsmål? Kontakt os nu

 

GRÆNSELØST SAMARBEJDE/GRÄNSLÖST SAMARBETE

Vi er ikke bare et bureau som har kontorer i flere lande. Vi er et bureau som arbejder lokalt såvel som internationalt med personlig kontakt til vores kunder. Et grænseløst samarbejde.