Sociale medier

N

Specialister

Specialister med stor kompetence

N

Budskab & øget tillid

Spred din virksomheds budskaber og øg tilliden til dit brand

N

Personlig specialist

Kontinuerlig kontakt med din personlige specialist

Markedsføring på forskellige sociale medier

I dag er det muligt for virksomheder at markedsføre sig selv på sociale medier for at få større synlighed og nå ud til bredere kundegrupper. Vores specialister arbejder med marketing på Facebook, Instagram og Linkedin. Formålet kan være at sprede og styrke brandet, finde nye kunder, drive trafik til hjemmesiden eller blot styrke relationen til eksisterende kunder. Vi har stor erfaring og bred ekspertise inden for markedsføring på sociale medier og kan hjælpe dig med at lykkes på de forskellige kanaler.

Sociale Medier

Sociale medier er en fællesbetegnelse for kommunikationskanaler, hvor indholdet er skabt af brugere og giver brugerne mulighed for at kommunikere direkte med hinanden. For virksomheder er sociale medier en perfekt kanal til at kunne kommunikere direkte med nye og eksisterende kunder. Derfor anbefaler vi hos Mack Media, at din virksomhed også skal være på de forskellige sociale kanaler. Fordelen ved at annoncere på sociale medier er, at du kan nå din specifikke målgruppe baseret på deres geografi, demografi og interesser. Dette resulterer igen i, at dit budskab når frem til den rigtige person og øger chancerne for at fange en relevant kunde med det rigtige budskab.

 

Strategi for sociale medier

Vi mener, at hver virksomhed er unik, skal være synlig i markedsføringen. Derfor arbejder vi sammen om at udvikle en strategi, der kan betale sig for dig og din virksomhed. Vi gennemgår dine mål med marketing på sociale medier, præsenterer en plan for annoncering, gennemgår budgetter og mere.

Hvorfor vælge markedsføring på sociale medier hos os?

 Personlige specialister

Vi i Mack Media værner om tæt kundekontakt. Du får en personlig specialist, der opretter annoncer og konti, holder styr på, optimerer og rapporterer din markedsføring på sociale medier for et mere effektivt resultat. Da vi mener, at tæt kundekontakt forbedrer arbejdet, sørger vi altid for at udpege en specialist, der arbejder med din virksomhed hele vejen. Med et tæt forhold og høj tilgængelighed kan du altid føle, at dine spørgsmål, tanker og ideer når den rigtige person.

Resultat

Med den hjælp, vi kan tilbyde til din markedsføring på sociale medier, kan du nå din potentielle målgruppe effektivt og på den rigtige måde. For at markedsføringen på sociale medier skal være så rentabel som muligt og generere så mange kunder som muligt, tilpasser vi dine annoncer baseret på de tjenester eller produkter, som din virksomhed tilbyder. Vi bestræber os altid på, at din virksomhed bruger så få penge som muligt for en så stort spredning som muligt. Med den rigtige type markedsføring på sociale medier kan du let nå dit formål og dine mål med markedsføringen, og du vil hurtigt kunne se resultater i dine investeringer.

Vores arbejdsproces

Opstart

Ved et første opstartsmøde gennemgår du og din specialist dine ønsker og forventninger. På baggrund af vores anbefalinger og dine ønsker tager vi en fælles beslutning om grundlaget for, hvordan markedsføring på sociale medier skal fungere. Hvis du har ønsker omkring beskeder eller kampagner, tager vi dem med, når vi opretter annoncerne. Vi tilføjer vores ideer, og derefter producerer vi et forslag med billede og tekst, så dine annoncer formidler dine værdier og genererer rentable resultater i forhold til dine investeringer. Derefter påbegyndes arbejdet med at oprette kampagnerne.

 

Optimering

Når annoncerne er færdige, fortsætter specialisternes arbejde. For at sikre synlighed, trafik og ROI foretages optimeringer af markedsføringen på sociale medier. Den løbende optimering, som vi udfører, omfatter blandt andet eventuelle ændringer i kampagner, annoncer og også i målgruppen. Dette er en vigtig del af arbejdet mod dine mål med Facebook -annoncering.

 

Rapportering og opfølgning

Vi følger op på vores arbejde løbende. Hver måned modtager du og din personlige specialist en rapport, hvor du blandt andet gennemgår resultaterne af annoncerne og anbefalinger til disse. For os er det vigtigt, at du som kunde ved, hvad du har investeret dine penge i, og hvorfor du skal fortsætte, hvilke resultater din investering har givet, og hvad vi skal gøre i det næste trin. Vi afsætter tid til, at dine spørgsmål og synspunkter kan nå frem til fælles beslutninger vedrørende din Facebook -annoncering. Vi værdsætter tæt kundekontakt, og alt sker direkte med din personlige specialist, der håndterer dine annoncer.