Facebook-retargeting

Hvad er Facebook-Retargeting?

Retargeting er en enkel og effektiv måde at annoncere på mod personer som tidligere har besøgt din side. Det kan være alt fra besøgende, som har været på en specifik side eller til en kunde som har lagt en vare i kurven uden at købe den. Købsprocesser kræver ofte flere touchpoints inden at man beslutter sig for at købe, så derfor er retargeting vigtig, både for at påminde og for at være top of mind med dit brand.

Hvordan hjælper vi med retargeting

Vi hjælper med den tekniske opsætning og sammen gennemgår dine mål for Facebook retargeting og tilpasser derefter dine retargeting annoncer. Det er vigtigt at fange de kunder, der allerede har vist interesse for din virksomhed, da du allerede har betalt for at de kender din virksomhed via andre aktiviteter. Vi implementerer derfor en Facebook-pixel fra din Facebook-konto på din hjemmeside, på den måde kan vi se hvilke kunder som besøger din hjemmeside og målrette mod dem.

Synes du, at Facebook retargeting lyder spændende, og kunne det godt være noget for jeres virksomhed, så er du meget velkommen til at kontakte os og få mere information!

Har du spørgsmål? Kontakt os nu

 

GRÆNSELØST SAMARBEJDE/GRÄNSLÖST SAMARBETE

Vi er ikke bare et bureau som har kontorer i flere lande. Vi er et bureau som arbejder lokalt såvel som internationalt med personlig kontakt til vores kunder. Et grænseløst samarbejde.