Facebook Annoncering

Find nye kunder på Facebook

Facebook er et af de største sociale medier og med tilgang til en stor mængde data, har vi mulighed for at nå hvilken som helst målgruppe med jeres budskab. Prisen på Facebook annoncering er steget de seneste par år, men ligger stadig klart under, når man sammenligner med andre online kanaler. Vi er Facebook Partner og har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte en af vores specialister.

Læs mereKontakt os

Facebook retargeting

Intelligent markedsføring

Med Facebook retargeting får du muligheden for at henvende dig til alle besøgende på din hjemmeside eller webshop, de seneste 180 dage. Når vi analyserer på købsmønstrer ser vi tydeligt at det er de færreste der køber første gang de besøger din hjemmeside.

Læs mereKontakt os

LinkedIn annoncering

LinkedIn er en vigtig SOME kanal.

Mange glemmer LinkedIn, når de tænker markedsføring på sociale medier. På LinkedIn har du mulighed for annoncere til personer i forskellige brancher, da det er verdens største erhvervsrelaterede netværk.

Læs mereKontakt os

Instagram annoncering

Er du der hvor dine kunder er?

Instagram vokser stadig i stigende grad og udvikler sig til en meget vigtigt social mediekanal. Instagram ejes og styres i dag via Facebook, så man har præcis samme muligheder for target marketing, som man har på Facebook.

Læs mereKontakt os

Display

Betal kun for dem der klikker på din annonce.

Display annoncering er en effektiv måde at brande sig både lokalt, regionalt og nationalt. Annoncerne bliver vist på kendte nyhedssites (Børsen.dk, Politiken.dk, Eb.dk, Bt.dk osv). Den umiddelbare fordel er gratis branding, da man kun betaler for dem som klikker på annoncerne.

Læs mereKontakt os

Custom Intent

Har du konkurrenter?

Med Custom Intent, giver Google mulighed for at købe sig til en målgruppe, som er personer der besøger dine konkurrenters hjemmesider via Google.

Kontakt os

Remarketing

Laver du hit and run markedsføring?

Det er ikke alle kunder, der tager kontakt første gang de besøger din hjemmeside. Derfor er remarketing en effektiv måde at vise annoncer overfor dem som tidligere har besøgt din hjemmeside. Købs- og beslutningsprocessen er typisk over en længere periode, hvorfor det er essentielt at have remarketing med i sit markedsføringssetup.

Læs mereKontakt os

Google Ads

Dedikerede Google Ads specialister

Vores Google Ads specialister hjælper dig med en af de største markedsføringskanaler online. Google Ads er forsat en af de mest effektive markedsføringskanaler, hvor man som firma kan få en pålidelig, effektiv og 100% målbar markedsføring.

Læs mereKontakt os

Ads RLSA

Remarketing Lists for Search Ads

Google Ads RLSA står for Remarketing Lists for Search Ads, hvilket betyder, at du i din budstrategi kan øge eller sænke hvad du vil betale for en kunde, som tidligere har besøgt din hjemmeside, når de laver en relateret søgning på Google.

Læs mereKontakt os

SEO

SEO øger din digitale tilstedeværelse

Der har aldrig været højere konkurrence om at være synlig på Google. Ved hjælp af SEO, øger man placeringen i det organiske søgeresultat. Over 90 % af alle søgninger starter på Google, uanset om man søger efter et produkt eller en ydelse.

Læs mereKontakt os

Automationsflow

Byder du dine følgere velkommen?

Vi laver design, tekst og teknisk opsætning, så når folk tilmelder sig jeres nyhedsbrev, får de automatisk en række af mails, som defineres i samarbejde med jer.

Kontakt os

Nyhedsbreve

Nyhedsbreve fungerer!

Vi er certificeret Mailchimp Partner og hjælper en lang række kunder med design, tekst og teknisk opsætning af deres nyhedsbreve. Der kan opnås fantastiske resultater med en professionel nyhedsbrevsløsning, uanset om det drejer sig om salg, tilmelding til arrangementer eller lignende.

Læs mereKontakt os

Analyse & tracking

Hvis det ikke kan måles kan det ikke bruges!

Uanset hvilken type annoncering man laver, er det uhyre vigtigt at måle på effekten af de indsatser man laver. Vi analyserer og tracker alt for vores kunder, hvilket giver os mulighed for konstant at optimere og effektivisere markedsføringsindsatserne.

Læs mereKontakt os

Medierådgivning

Er markedsføringen svær at overskue?

Mack Media hjælper med at gøre din markedsføring simpel. Vi kigger på besparelser i dit nuværende markedsføringsbudget, optimerer og udvikler på din markedsføringsstrategi og sparer dig for dyrebar tid.

Vil du vide mere?

Hjemmesider

Webbdesigners med store kompetencer

Vores dygtige webdesignere kan opfylde alle jeres ønsker, uanset om det gælder funktionalitet eller design. At have en lækker, responsiv hjemmeside er ikke længere et valg, det er en nødvendighed for at kunne konkurrere med andre.

Læs mereKontakta os