Job hos Mack Media

Digital Account Manager

Er du vores næste stjerneskud?

Mack Media vokser og derfor søger vi endnu en Digital Account Manager til vores kontor i Odense.

Dine arbejdsopgaver

Som Digital Account Manager er du med i salgsprocessen fra start til slut og du vil blandt andet selv stå for at booke og afholde møder hos kunderne. Gennem god planlægning og grundigt arbejde identificerer du kundernes behov og tilbyder dem forskelligartede, resultatskabende marketingløsninger såsom annoncering via sociale medier, Google Ads, optimeret website m.v.

Du vil ligeledes få en nøglerolle i fastholdelsen af kunderne og løbende være i dialog og afholde møder med dem, for at bistå med indblik og synliggørelse af effekten af tiltagene. Du vil naturligvis få en grundig træning og oplæring i alle vores ydelser samt både en bred og dyb forståelse af de løsninger vi tilbyder, så kunderne kan modtage den bedst tænkelige rådgivning.

Personlige egenskaber og kvalifikationer

Hvis du tidligere har arbejdet med salg og kunderelationer er det en stor fordel, men ikke et krav, da personligt drive, viljen til at dygtiggøre og forbedre sig samt gå-på-mod også vægter højt. Dit energiniveau er højt og dit vinderinstinkt gør, at du skiller dig ud fra mængden. Du er ambitiøs og dit gode humør smitter af på dine kollegaer, kunderelationer og samarbejdspartnere.

Om Mack Media

Vi skaber overblik, rådgiver og hjælper kunder med at få det maksimale ud af deres markedsføring i både Danmark (Odense & København) og Sverige (Malmø & Karlskrona).

Du vil blive en del af et lille stærkt team i Odense med godt humør og plads til både sparring, hygge og seriøsitet.

Vi afholder løbende samtaler og forventer opstart i januar 2023.

Har du spørgsmål til jobbet kan du kontakte Kasper Christensen på 27 21 58 05 eller kch@mackmedia.dk

Tryk på ansøg her og søg jobbet i dag.