Living Art

Living Art har mere end 30 års erfaring med leverance af holdbare gardinløsninger til private, erhverv og det offentlige, hvilket gør dem blandt de førende i branchen.

Living Art har alt det nyeste i design og funktionalitet til private hjem og arbejdspladser. Vi har via vores medieplan,

fokuseret på en cross media tilstedeværelse som sikrer at der kan kommunikeres individuelt til private, erhverv og det offentlige.

01

Hjemmeside

Hjemmeside

Vi har designet og udviklet en hjemmeside for Living Art, som tydeligt viser at de arbejder med produkter af en høj kvalitet. De er eksperter indenfor Gardiner, Markiser, solafskærmning, Akustikløsninger mm og siden er opdelt i tre sektioner Privat, Erhverv og Offentlige. 

02

Brandidentitet

Vi har udarbejdet en brandbook med alt fra forslag til logo, primære farver, sekundære farver, primære og sekundære fonte samt et billedunivers som sikrer en ensrettet, stilren kommunikation.

03

Sociale medier

Facebook

Kommunikationen på sociale medier er vigtig, da man har mulighed for at henvende sig specifikt til den målguppe, som er potentielt interesseret i de forskellige produkter Living Art leverer.

Se deres facebook profil

 

LinkedIn

Living Art leverer løsninger til både Erhverv & Offentlige institutioner, hvorfor et medie som Linkedin er yderst relevant. Man kan som på Facebook både kommunikere via firmaet Linkedin side og annoncere ud til relevante målgrupper.

Gå til deres LinkedIn-side

Instagram

Med over 400 millioner brugere på verdensplan og 25% af den danske befolkning gør at Instagram er en af de kanaler man ikke længere kan se bort fra.

Se Living Arts Instagram profil

 

04

Display

Display

Der findes mange forskellige displayløsninger men den absolutte fordel ved display annoncering er man kun betaler for de kunder som ser ens annonce, finder den interessant og klikker sig videre til hjemmesiden. Det er med andre ord en billig og effektiv kanal til brand awareness.

05

Nyhedsbrev & Automation

Nyhedsbrev & Automation

Living Art sender løbende nyhedsbreve ud til deres trofaste følgere som er interesseret i de nyeste tendenser, designs og funktionaliteter. Derudover er der lavet et automationsflow som automatisk sender nyhedsbreve ud til nye medlemmer på nyhedsbrevslisten

06

Analyse, annoncering & tracking

Analyse, synlighed & tracking

Google er og bliver det foretrukne sted når danskerne søger efter varer og ydelser på internettet. Kombinationen af SEO og Google Ads gør at der konstant kommer relevante kunder ind på siden. I vores løbende arbejde analyserer og tracker vi på trafikken på hjemmesiden så vi løbende kan optimere og skabe flere konverteringer.