Engholmene

Engholmene er de seks bedst beliggende boligøer på Enghave Brygge med en placering, der både er tættest på centrum og i allerførste række til havneløbet.

Den banebrydende kanalby udgør et helt lille ørige – lige midt i København. Øerne omsluttes af brede kanaler med rent havvand fra havneløbet, hvorved nærkontakten med vandet bliver total. Hver ø er sin egen, men alligevel fast forankret via hyggelige broer og smukke gennemgående kajpromenader. 

Vi har stået for markedsføringen af Kærholm, Myrholm, Lyngholm, Tangholm og ikke mindst Sivholm – The Private Island, som alle er helt unikke øer på Engholmene.

01

Hjemmeside

Hjemmeside

Hjemmesiden giver et enkelt overblik over det samlede område og der er med flere forskellige landingssider mulighed for at vise alle øerne og de forskellige lejligheder og rækkehuse, samt åbent hus tidspunkter.

Gå til hjemmesiden

02

Sociale medier

Facebook

Engholmene har en massiv tilstedeværelse på Facebook der sikrer at der kommer folk på åbent hus på de igangværende projekter.

Se deres facebook profil

 

LinkedIn

Linkedin og lejligheder? Mange vælger at bo relativt tæt på deres arbejdsplads, derfor er det relevant at markedsføre sig mod de forkellige arbejdspladser der ligger rundt om Engholmene.

Gå til deres LinkedIn-side

Instagram

Med over 400 millioner brugere på verdensplan og 25% af den danske befolkning gør at Instagram er en af de kanaler man ikke længere kan se bort fra.

Se Engholmenes Instagram profil

 

03

Display

Display

Der findes mange forskellige displayløsninger men den absolutte fordel ved display annoncering er man kun betaler for de kunder som ser ens annonce, finder den interessant og klikker sig videre til hjemmesiden. Det er med andre ord en billig og effekt kanal til brand awareness

04

Nyhedsbrev & Automation

Nyhedsbrev & Automation

Engholmene sender løbende status på byggeriet, nyheder, samt inspirerende artikler omkring nærområdet. Derudover er der lavet et automation-flow som automatisk sender nyhedsbreve ud til nye medlemmer på nyhedsbrevslisten.

05

Analyse, annoncering & tracking

Analyse, synlighed & tracking

Google er og bliver det foretrukne sted når danskerne søger efter varer og ydelser på internettet. Kombinationen af SEO og Google Ads gør at der konstant kommer relevante kunder ind på siden. I vores løbende arbejde analyserer og tracker vi på trafikken på hjemmesiden så vi løbende kan optimere og skabe flere konverteringer.