Tips til din hjemmeside

Udnyt teknologien bag ChatGPT til at effektivisere dit arbejde

Hvad er ChatGPT?

På dette tidspunkt har ChatGPT og AI sikkert allerede gjort deres runde på dit kontor. Emnet kan synes uddebatteret allerede, men der er et par ting, som vi mener er vigtige at fremhæve. ChatGPT er en AI-drevet tekstgenerationsmodel udviklet af OpenAI.

Chatbot-teknologien er blevet ”trænet” ved at behandle en enorm mængde tekstdata fra internettet. Det har resulteret i, at ChatGPT har evnen til at give svar på spørgsmål og opgaver inden for en række forskellige områder og brancher. Vi kan derfor drage fordel af teknologien til at lette vores daglige arbejde, uanset hvilken branche vi befinder os i.

Hvordan kan AI hjælpe dig i dit arbejde?

ChatGPT kan bruges til mange formål heriblandt:

Tekstgenerering: ChatGPT er et smart værktøj til generering af rapporter, sammenfatninger og meget mere på en hurtigt og effektiv måde. Har du modtaget et stort antal tekstdokumenter, som du har brug for at udtrække et svar fra? Chatbot-teknologien kan hjælpe dig! Den modtager al relevant information, du indtaster, og sammenfatter de vigtigste dele. Baseret på denne sammenfatning, vil den give dig et svar, du kan bruge. Har du fået til opgave at skrive et spørgsmål og svar-afsnit til din hjemmeside? Beskriv opgaven og lad ChatGPT generere teksten for dig i stedet.

Dataindsamling: ChatGPT gør det muligt for dig at indsamle data automatisk fra internettet, databaser og andre kilder. Har du et væld af tekster, der skal organiseres på en særlig måde, eller data, der skal indsættes i et Excel-ark? ChatGPT kan håndtere din data og sammenstykke den til en CSV-tekst. Det som tidligere tog dig en halv dag at gøre manuelt, tager nu kun et par minutter.

Oversætning: For hurtigt og effektivt at kunne oversætte en tekst fra et sprog til et andet, kan du bruge ChatGPT. De fleste af os har benyttet Google Translate, og vi ved, at det virker. Men hvis du bruger ChatGPT eller DeepL vil du straks se forskellen.

Fremtiden for tekstbaseret AI

Der har været enormt meget fokus på ChatGPT, men der både kommer og eksisterer allerede flere andre tekstbaserede AI-værktøjer. I Excel er det eksempelvis allerede indbygget, og Google vil også snart frigive sin egen version af ChatGPT.

Kontakt os