Tips til din hjemmeside

Hvorfor er design vigtigt for din virksomhed?

Design er normalt ikke af højeste prioritet for iværksættere, da der ofte er mange andre ting at fokusere på for at holde virksomheden i gang. At designe noget pænt burde dog ikke være så svært, vel? Men design er faktisk meget mere end en simpel komposition af billede og tekst. 

Det er nemlig let at overse hvor vigtigt det er, at have et gennemarbejdet design. Derudover kan det også være svært at sætte en konkret værdi på den tid, som det tager at producere en hjemmeside, et produkt, eller en annonce som er visuelt tiltalende. Man skal dog huske på, at det er netop designet i sig selv, som i høj grad afgør om disse fanger din målgruppes opmærksomhed. 

Succesfuldt design bidrager til at: 

  • Målgruppen får det rigtige indtryk af din virksomhed 

  • Din meddelelse bliver kommunikeret korrekt 

  • Øget brugervenlighed på de forskellige platforme 

  • Forbedret brand genkendelse 

Kort sagt sætter designet rammerne for din hjemmesides, produkts, eller reklames udtryk og funktionalitet. Design er altså afgørende det førstehåndsindtryk, som bliver skabt i det korte øjeblik hvor den første kontakt mellem din virksomhed og potentiel kunde finder sted. Det er med andre ord værd at investere i et godt design til din virksomhed. 

Kontakt os