Tips til din hjemmeside

LinkedIn-annoncering – Et godt værktøj til B2B markedsføring

LinkedIn er en platform, hvor professionelt indhold og faglig networking er i fokus. Denne platform giver brugere mulighed for at søge ny viden og inspiration, samt dele arbejdsrelaterede nyheder og information.

Platformen LinkedIn anvendes i dag af mere end 1,4 millioner danskere, hvilket giver gode forudsætninger for dig, der vil gøre en større indsats med B2B markedsføring. LinkedIns annonceplatform er i stand til at målrette dine annoncer efter brancher, uddannelse og jobtitler, hvilket giver gode muligheder for at ramme beslutningstagerne og opsamle relevante leads.

Hvorfor anvende LinkedIn-annoncering?  
Der er flere fordele ved at anvende LinkedIn-annoncering. Først og fremmest giver LinkedIn annoncering dig en unik mulighed for at lave en meget præcis målretning, da brugerne informerer om deres jobtitel, uddannelse eller branche, hvilket er anderledes i forhold til andre sociale medier, hvor målretningen primært er baseret på interesser.

Ved at målretningen kan gøres mere specifik i modsætning til andre sociale medier, er du sikret kvalificerede leads og højere relevans af den trafik, der kommer fra LinkedIn-annonceringen, hvilket gør at dine annonceomkostninger udnyttes optimalt.

Læs mere om LinkedIn-annoncering

Annonceformater  
Nøjagtig som andre annonceplatforme, tilbyder LinkedIn forskellige annoncetyper såsom billedannoncer, skiftende karrusselannoncer, tekstannoncer, begivenhedsannoncer og videoannoncer. Alt efter hvilket type annonceformat der er passende, kan Mack Media hjælpe dig med design og opsætning af annoncer på LinkedIn.

Uanset om hensigten er at skabe synlighed, opsamle kvalificerede leads eller opnå flere værdiskabende hændelser, kan vi hjælpe dig og din virksomhed med at formidle jeres budskab til den rette målgruppe.

Vil du vide mere om vores processer i forbindelse med LinkedIn-annoncering?

 

Kontakt os her

Kontakt os