Tips til din hjemmeside

Fang kundernes opmærksomhed med videoannoncering på YouTube

Hvis du vil have dine annoncer til at skille sig ud, er videoannoncering på YouTube en rigtig god mulighed. Der er mange fordele ved videoannoncering – her fremhæver vi de fire vigtigste.

Popularitet: Mere end 80 % af verdens befolkning ser regelmæssigt videoer online, og næsten 4 milliarder YouTube-videoer vises online hver dag. Folk kan lide at få vist iøjnefaldende, smart og relevant indhold og med videoannoncer kan vi nemmere fange kundens opmærksomhed med det rigtige budskab.

Omkostningseffektiv og målbar: Fordelen ved videoannoncering er, at vi kan bestemme, hvornår vi skal betale for visningen af annoncen. Eksempelvis når kunden har set 15 sekunder af videoen eller når hele videoen er afspillet. Prisen pr. visning og klik er i gennemsnit lavere end ved billedannoncer og også markant lavere end traditionelle medier. Da mange ofte sidder med deres telefoner – i blandt andet offentlig transport – er det endnu vigtigere at være synligt digitalt, og kunne fange kundernes opmærksomhed.

En stor fordel er også, at vi statistisk kan måle, hvad vi får igen for det, vi annoncerer på nettet – modsat traditionelle annoncekanaler som trykte medier, flyers mv. Med YouTube annoncering kan vi måle antallet af klik, visninger og konverteringer såsom salg på hjemmesiden eller udfyldte kontaktoplysninger eller opkald, som annonceringen har medført.

Nå ud til din målgruppe: Det er blevet nemmere at målrette dine annoncer mod den helt rigtige målgruppe. Nu kan du blandt andet målrette annoncerne til personer, der for nylig har søgt efter et specifikt produkt eller en ydelse – personer der ser gør-det-selv videoer eller interesserer sig for luksusbiler. Med andre ord er YouTube en temmelig præcis kanal, hvor vi kan definere specifikke målgrupper som dine annoncer skal ramme. Med relevant information om dine ydelser eller produkter er kunden ikke mere end et klik væk.

Fanger interesse:  En anden fordel er, at du kan få mere information med i en videoannonce, og samtidig er det muligt at fange seernes opmærksomhed med musik og iøjnefaldende effekter i videoen. Det er altid sjovere at se bevægende indhold end stillestående, og som annoncør er det nemmere at formidle følelsen af produktet eller tjenesten i video fremfor billeder.

Vil du vide mere om, hvordan du kan komme i gang med at annoncere på YouTube?

Kontakt os her

 

Kontakt os