Tips til din hjemmeside

Bliver din virksomhed vist på første side i Googles søgeresultater?

Søgemaskineoptimering (SEO) er en del af en digital verden, hvor vi arbejder direkte med at opnå så stor synlighed som muligt for dine hjemmesider i Googles gratis søgeresultater. Vi arbejder altså målrettet på at øge chancen for at blive placeret bedst muligt i Google og derved opnå flere og mere relevante klik til hjemmesiden.

Læs mere om SEO

Hvor godt er du placeret på Google i forhold til dine konkurrenter?

Hver dag foretages der ca. 30.000.000 søgninger på Google – alene i Danmark. Det er derfor vigtigt at din virksomhed er synlig i Googles søgeresultater og, at du skiller dig ud fra konkurrenterne. At forbedre placeringer, øge bevidstheden og skabe trafik gennem Google kræver både tekniske, analytiske og kreative komponenter. I SEO er der en lang række af forskellige faktorer, som bestemmer placeringen din hjemmeside på Google. At påvirke placeringen af relevante søgeord, der matcher de tjenester din virksomhed tilbyder, er et stort skridt på vejen mod succes og synlighed på Google.

Få gratis rådgivning

Ved at optimere indholdet på din hjemmeside, kan vi sikre, at endnu flere af dine potentielle kunder finder din virksomhed via Google-søgninger. Jo bedre optimeret din hjemmeside er, jo bedre er forudsætningerne for at få flere relevante besøgende, der kontakter dig.

Vil du vide, hvordan du også kan få hjælp til at få flere besøgende på din hjemmeside?

Kontakt os her

 

Kontakt os