Tips til din hjemmeside

Hjælp! Min hjemmeside indlæses ikke

Er du træt af hjemmesiders lange indlæsningstid? Har du fravalgt et eventuelt køb fordi produktsiden tog længere tid om at indlæse? Hvis dette er sket før, så læs videre.

Vi hos Mack Media kan ikke gøre så meget ved en dårlig internetforbindelse, men vi kan skabe så gode betingelser, som muligt for at forkorte indlæsningshastigheden på vores kunders hjemmesider.

Indlæsningshastigheden påvirkes af mange faktorer. For at gøre det nemmere at identificere de faktorer der kræver ekstra indlæsningstid, kan vi dele det op i tre dele.

  • Indlæsningstiden i backend
  • Indlæsningstiden i frontend
  • Indlæsningstiden, der halter efter på grund af udvikling

Indlæsningstider i backend består af en teknisk og strukturel opsætning af din hjemmeside. Udover en god serviceudbyder kræves der også viden om hvordan opsætningen af en hjemmeside kan påvirkes. Det betyder alt fra linkstruktur, koder og tilføjelsesmoduler, som alle har en indflydelse på indlæsningshastigheden.

Indlæsningstiden på forsiden handler om hvad du ser og hvad det indeholder. Talemåden “Less is more” får stigende opmærksomhed i hjemmesidedesign og måden søgemaskineoptimering udvikler sig. Hvor det forældede ord relevans skal lede indholdet og sammen med en viden om komprimering og indhold.

Indlæsningstider, der halter efter på grund af udvikling er også værd at nævne. Teknologien er i rivende udvikling og for at have en vidensledende position indenfor teknologien, sørger vi for at holde os selv, såvel som vores produkter på forkant. Er man ikke på forkant med denne udvikling, står den stille

Tøv ikke med at kontakte os for at finde ud af hvad vi kan gøre for netop din virksomhed!

 

Kontakt os

Kontakt os