Tips til din hjemmeside

Sådan giver du dine kunder en bedre oplevelse på din hjemmeside

Sticky menu – for en bedre kundeoplevelse!

At navigere rundt på en hjemmeside er et must – og noget vi alle hele tiden gør. Derfor er det også vigtigt at man gør det både hurtigt og nemt for den besøgende at navigere rundt på hjemmesiden. Af den grund anbefaler vi hos Mack Media at man benytter en Sticky menu!

Hvad er en Sticky menu?

(Teknisk forklaring): En fastlåst navigationsmenu, der ikke påvirkes af hjemmesidens scrollefunktion.

(Enkel forklaring): En menu der er synlig øverst eller i udkanten af din hjemmeside. Selv når du har scrollet ned på hjemmesiden, vil menuen blive ved med at være synlig på skærmen – ved at ”klæbe” sig til toppen eller siden af skærmen – deraf navnet Sticky menu

Hvorfor skal jeg have en Sticky menu?

Hjemmesidedesign handler utrolig meget om psykologi, og en god designer har altid dette i tankerne. At have en menu på sin hjemmeside, der altid er synlig, er noget der værdsættes af besøgende, da det gør det nemt og hurtigt at komme rundt på hjemmesiden. En Sticky menu bidrager til en bedre kundeoplevelse, der medfører at der bruges mere tid på hjemmesiden og at flere sider besøges. MEN vigtigst af alt er, at det bliver lettere for dine kunder at finde det de ønsker – og derved købe dit produkt eller henvende sig om dine ydelser.  Kunden bør altid kun være ét klik væk fra at kunne kontakte dig!

 

Ønsker du mere information om vores hjemmesider og anbefalinger til hjemmesidedesign?

Kontakt os

Kontakt os