Tips til din hjemmeside

Sådan får du meget mere for dine penge!

Din hjemmeside flyder med guld – og det er helt gratis at samle op!

Ved hjælp af en simpel kode på din hjemmeside kan du nemt finde ud af hvordan folk finder frem til din hjemmeside – og endnu bedre – du kan se helt præcist om de har fundet dig via en kanal som Facebook, en søgning i google eller via en online annonce i den lokale avis. Og sidst men ikke mindst kan du udnytte denne viden til at målrette din marketing indsats mod de kanaler der skaber flest salg og leads i form af opkald, mails eller udfyldte formularer på din hjemmeside.

Vi kan hjælpe med at give dig et overblik.

Uanset om du allerede har tracking opsat på din hjemmeside eller ej kan det være en god ide at få set det hele igennem og få sig et overblik over de besøgende på hjemmesiden. Vi kan hjælpe med både at opsætte tracking samt forstå dataene og give dig et indblik i og forståelse for, hvad der skaber trafik på din hjemmeside.

Brug dine penge, der hvor de skaber mest værdi.

Når først du har fået indblik i hvordan de potentielle kunder finder din hjemmeside kan du begynde at allokere din indsats og penge, der hvor de skaber mest omsætning.
Og hvis man vil gå yderligere i dybden, kan man se hvilke helt specifikke annoncer, facebookopslag eller google søgninger der har medført at du blev kontaktet for at give et tilbud, medført køb i din webshop osv.

Vil du også udnytte denne viden til at skabe mere salg?
Vi står altid klar til en snak omkring dine online muligheder og gennemgår gerne dataene på din hjemmeside, eller er behjælpelige med at opsætte tracking, så du kan få udbytte af dataene på din hjemmeside.

Kontakt os