Tips til din hjemmeside

Få mere for dine penge med ADSO – Få en gratis analyse

Du kan forbedre din synlighed på Google med ADSO

Hos Mack Media tilbyder vi vores kunder en effektiv måde at forbedre deres synlighed på Google. Vi har oprettet en kombineret pakke med Google søgeannoncer og SEO for at skabe synergi og opnå øget effektivitet og bedre pris. Men hvorfor bør man overhoved kombinere disse to?

Adwords + SEO = ADSO

Ved at kombinere SEO med dine søgeannoncer på Google forbedrer du kvaliteten af annoncerne og du opnår højere placeringer i de organiske søgeresultater (SEO) på Google. Dette vil medføre lavere klikpriser, flere visninger og mere relevant trafik til din hjemmeside – hvilket igen fører til flere konverteringer såsom henvendelser og salg.

Ja tak – Jeg ønsker en gratis søgeordsanalyse

Ved at anvende en geografisk afgrænsning kan du nå ud til potentielle kunder, der udelukkende befinder sig i specifikt udvalgte områder, når de søger efter dine produkter og ydelser. Det betyder, at du via annonceringen sikrer, at du kun får besøgende ind på din hjemmeside eller webshop, der er super relevante og købeklar – og udelukkende fra de geografiske områder du selv har udvalgt.

Få en gratis gennemgang af dit website

Vil du have os til at gennemgå din hjemmeside og dine relevante søgeords placeringer i Google? Så udfyld en formular ved at klikke nedenfor. Så kontakter vi dig hurtigst muligt! Vi laver en nøgleordsanalyse og sammen kan vi efterfølgende gennemgå den strategi, vi mener passer bedst til din virksomhed!
Vil du vide mere om ADSO?
Kontakt os

Kontakt os