Tips til din hjemmeside

Motion Graphic design som koncept.

Hvad er Motion Graphic?

Motion Graphic annoncer er grundlæggende en animationsvideo der er sammensat af billeder og tekst i kombination med lyd og video. I flere tilfælde designes Motion Graphic annoncer udelukkende ved brug af ét enkelt billede.

 

Dynamiske annoncer fungerer bare bedst

Det er bevist gang på gang, at dynamiske annoncer skaber mere blikfang og derved opnår større opmærksomhed – faktisk viser analyser forbedrede klikrater på op til 150% ved brug af dynamiske annoncer sammenlignet med statiske. Flere klik fører til flere potentielle kunder der besøger din hjemmeside, så det kan oftest betale sig at investere i animerede eller deciderede video-annoncer. Motion Graphic annoncer giver dig bedre mulighed for at fremhæve flere egenskaber og budskaber i samme annonce, hvilket er med til at øge sandsynligheden for at ramme ”plet” over for modtagerne – og samtidig hjælper det med at skille dine ydelser/produkter ud – i en overflod af statiske og lydløse annoncer.

Se flere gode eksempler på Motion Graphic her

Sådan kan du få hjælp til at benytte dynamiske annoncer i din markedsføring

Hos Mack Media forstår vi vigtigheden af at gøre det så let for dig som muligt. Ud fra det materiale du har til rådighed, designer vi lige netop de typer dynamiske annoncer, der passer til din virksomhed. Vi behøver faktisk kun ét enkelt billede – så kan vi tillægge noget musik, og så har vi grundlæggende det vi har brug for, for at designe kreative, dynamiske annoncer til virksomheder i alle størrelser. Det behøver nemlig slet ikke være kompliceret at være skille sig ud med dynamiske, iøjefaldende og effektive annoncer.

Vil du se, hvad vi kan hjælpe dig med?

Kontakt os