Tips til din hjemmeside

Smart displayannoncering er en enkel og intelligent løsning til håndtering af komplekse variabler indenfor displayannoncering.

Smart displaykampagner på displaynetværket kombinerer tre optimeringsteknikker og forenkler arbejdet ved målretning, bud og oprettelse af annoncer:

  • Automatisk budgivning: Bud optimeres ud fra, hvor sandsynligt det er, at det fører til konverteringer på hver enkelt annonceauktion, så du oplever størst mulig værdi af din annoncering.
  • Automatisk målretning: Målretningen optimeres, mens kampagnen kører, så dine annoncer vises der, hvor de performer bedst for de personer, som har størst sandsynlighed for at konvertere.
  • Automatisk annoncegenerering: Annoncerne oprettes automatisk baseret på de aktiver du angiver, såsom overskrifter, beskrivelser, logoer og billeder.

Fordele ved smart displayannoncering

Vi laver en vellykket kampagne hurtigt og nemt. I fællesskab med dig udvikler vi aktiverne til dine annoncer, såsom overskrifter, billeder og logoer. Derefter styrer vi kampagnen for at levere de bedst mulige resultater.

Din kampagne vælger automatisk den bedste kombination af aktiver, så du får de bedst mulige resultater.

Find de personer, der giver dig de bedste resultater. Nå ud til de personer, der har størst sandsynlighed for at konvertere og generer så mange konverteringer som muligt ud fra dit bud.

Smart displaykampagner kan være en god løsning for dig hvis:

  • Du ønsker at finde flere kunder udenfor dine manuelt målrettede kampagner
  • Du ønsker en ny og effektiv måde at spore resultater på
  • Du har begrænset din annoncering på displaynetværket til remarketing, men ønsker at nå ud til personer, der befinder sig tidligere i købsprocessen
  • Du ikke har brugt annoncering på displaynetværket før og ønsker en hurtig og rentabel kampagne.

Betal for konverteringer

Kvalificerede kandidater kan vælge at betale for konverteringer i stedet for klik i smart displaykampagner, der bruger mål-CPA budgivning. Vi hjælper med at gennemgå din Google Ads-konto og sikrer at du opfylder kriterierne.

Kontakt os