Tips til din hjemmeside

Logoet – En stærk profil er forudsætningen for professionel markedsføring

Hold styr på logoet!

Hos Mack Media brænder vi for branding og kommunikation og hjælper dig gerne hele vejen – lige fra design af logo og grafisk profil til efterfølgende opsætning og implementering af det i din markedsføring.

En vigtig forudsætning for en effektiv markedsføring er at benytte materiale af høj kvalitet. Derfor er det vigtigt at sikre at der ikke bruges et logo, der enten er i for lav opløsning, har farveafvigelser eller ikke matcher originalen og så videre. Med en designmanual kan du eksempelvis holde helt styr på udseendet af dine logoer og grafiske elementer – og det er en effektiv måde at sikre, at din kommunikation altid holder en høj standard. Noget der både vil spare dig tid og penge i fremtiden.

Betragt virksomhedens logo som var det kaffemaskinen

Forestil dig kaffemaskinen på kontoret. Kaffemaskinen forsvinder aldrig på mystisk vis, så du i stedet må lave en halvdårlig kaffe i en mikrobølgeovn. Dem der drikker kaffe i virksomheden ved altid hvor de kan finde kaffemaskinen og hvordan de betjener den. Der er måske endda opsat en lille manual til hvordan man bedst betjener maskinen og får den optimale kop kaffe hver gang? Det samme bør gøre sig gældende for virksomhedens logo og kommunikation. Dem, der står for det bør altid vide præcis, hvor de finder de forskellige filer og hvordan logoer, farver og design-elementer må anvendes. Så slipper man for ”kreative afvigelser” og istedet sikrer man høj kvalitet og ensartet kommunikation hver gang.

Vil du vide, hvordan du får det bedste ud af DIT logo?

Kontakt os

 

Kontakt os