Tips til din hjemmeside

Sådan vælges de rette sociale medier til din markedsføring

Vælg sociale medier ud fra virksomhedens målgruppe

At vælge de rigtige sociale medier (SoMe) er en nødvendighed for kunne opnå gode resultater med sin digitale markedsføring. Hvis man ikke fra start får valgt et socialt medie, hvor ens primære målgrupper befinder sig, kan man arbejde nok så meget på sine budskaber og annoncer – uden de store resultater.

Så hvordan udvælger man egentlig de optimale sociale medier når man ønsker at øge sin synlighed online?

Det spørgsmål besvarer vi nedenfor – ved at tage udgangspunkt i 1) din målsætning, 2) hvem og hvor din målgruppe befinder sig, 3) hvilke ressourcer du har til rådighed til at føre det hele ud i livet.

Definition af mål

Opsæt altid nogle realistiske og målbare mål for din markedsføring og udarbejd en strategi der gør dem muligt at opnå. Afhængigt af dine mål, kan du begynde at sortere de sociale medier fra, der ikke stemmer overens med målopsætningen. Dette gør det nemmere at finde ud af hvilke sociale medier, du fortsat skal overveje.

Du kan altid få kompetent hjælp fra os til at definere dine målgrupper og målsætninger – og finde frem til, hvilke sociale medier du bør benytte for at opnå gode resultater med din markedsføring.

Book en samtale med en specialist

Målgruppens placering

Ud fra de besøgende på din hjemmeside kan du få en hel del information om din målgruppes demografi, geografi & personlige interesser. Ved at gennemgå disse data kan du få en god indsigt i, hvilke sociale medier din målgruppe sandsynligvis befinder sig på – og lægge dine kræfter her.

Evaluering af egne ressourcer

At være aktiv på de sociale medier med sin virksomhed og produkter kan både kræve tid og kræfter. Derfor er det en god idé at gennemgå sin virksomheds ressourcer og evner og herefter vurdere, om man kan klare det selv. Hvis du ikke selv mener du har disse ressourcer, kan du altid kontakte os hos Mack Media – så kan vi hjælpe med alt fra strategi, design af annoncer og opslag.

Skal vi også hjælpe dig med en SoMe strategi og din online tilstedeværelse?

Kontakt os

Kontakt os